Accommodaties

Onze vallei heeft veel accommodaties ter beschikking staan voor jou.  

 

Bij Mountain and Language hebben we voor onze leerlingen de accommodaties gekozen die ons het beste bevielen.  Hier volgen onze aanbevelingen:

 

Een gastgezin

Een gastgezin

Een gastgezin Spaanse Cursussen in de Pyreneeën

Verdiep je in de locale cultuur van de Pyreneeën met een complete onderdompeling in de Spaanse taal door te verblijven bij een gastgezin.

 

Prijzen:

  • Verblijf in een gastgezin in halfpension, 7 dagen ........ 195 € per persoon.


Toeristische appartementen

Aparthotel Sarrato ***

Aparthotel Spaanse Cursussen in de Pyreneeën

Het Aparthotel Sarrato ligt boven in Sallent wat het een onvergelijkbaar kader geeft met fantastisch uitzicht over de bergen van meer dan 3.000 meter hoog die het dorp omringen. Het aparthotel is met veel zorg ingericht en heeft 22 appartementen voor 2 tot 6 personen met gratis WI-FI. Het aparthotel beschikt over uitstekende gemeenschappelijke faciliteiten zoals een overdekt zwembad, bubbelbad, sauna en een fitnessruimte uitsluitend voor het gebruik van haar klanten.

 

Indien je meer informatie wilt over dit hotel, bezoek dan haar website.Piedrafita Lodge ***

Aparthotel Spaanse Cursussen in de Pyreneeën

Welkom in jouw thuis in de bergen, in een bevoorrechte enclave op een hoogte van 1300 m in het hart van de Pyreneeën, op een perceel van 4 hectaren en met een panoramisch uitzicht van 360º van bergtoppen van meer dan 3000 m hoog. Piedrafita Lodge is een accommodatie met bestaande uit houten huisjes met alle comfort en faciliteiten. Je kunt kiezen uit een studio op de zolderverdieping of een appartement met terras al naar gelang de beschikbaarheid. Elke accommodatie is met zorg ingericht en uitgerust en is voorzien van gratis wifi.  

 

Indien je meer informatie wilt over dit hotel, bezoek dan haar website.Hotels

Hotel Aguas Limpias *

Hotel Spaanse Cursussen in de Pyreneeën

Het Hotel Aguas Limpias is een klein en modern hotel dat pas geleden geopend is en ligt in een prachtige zone van Sallent naast de rivier die naam geeft aan de accommodatie. Het hotel heeft 9 kamers en wat opvalt, is de familiesfeer en een bijzondere aandacht voor haar klanten. De klanten van het hotel beschikken over gratis WIFI en de mogelijkheid om te genieten van de gastronomie van de streek in haar fantastische restaurant. 

 

Indien je meer informatie wilt over dit hotel, bezoek dan haar website.Hotel Almud **

Hotel Spaanse Cursussen in de Pyreneeën

Het Hotel Almud ligt in het dorpje Sallent, in een stenen gebouw dat in de 18e eeuw stalknechten onderbracht en dat omgebouwd is tot dit charmante hotel. Het beschikt over 11 kamers die allemaal verschillend ingericht zijn: hemelbedden, elegante spreien en gordijnen, antieke meubels en alle toewijding die zorgt voor een gastvrije sfeer, gecreëerd met als enig doel om ervoor te zorgen dat de klant zich op zijn gemak voelt.

 

Indien je meer informatie wilt over dit hotel, bezoek dan haar website.
Landelijk Hotel Casa Pelentos

Hotel Spaanse Cursussen in de Pyreneeën

Casa Pelentos is een traditioneel oud huis dat gerenoveerd en omgebouwd is tot plattelands hotel. Het betreft een accommodatie waar een familiesfeer heerst, en met een heel speciale charme en gelegen in het prachtige dorp Sandiniés. Een verblijf in Sandiniés en in dit hotel geeft je de mogelijkheid om van dichtbij van de Pyreneeën te genieten. Casa Pelentos heeft 7 kamers en het onderscheidt zich door een restaurantservice in een zeer huiselijke sfeer. 

 

Indien je meer informatie wilt over dit hotel, bezoek dan haar website.